Tag Archive for consulta

Sílvia Guillén (ERC) vol un govern “humil i al costat de la gent”

Prop d’un centenar de persones assisteixen a l’acte central de campanya d’ERC Molins de Rei on la candidata, Sílvia Guillén, va criticar la “falta d’humilitat i de consens” de l’equip de govern i l’alcalde Joan Ramon Casals. Els sis primers de la llista prenen la paraula en un acte amb la presència d’Anna Simó.

El 2014, en imatges

Resum fotogràfic de de l’any 2014. Un any de mobilitzacions de tot tipus (Grup de Dones, Zona 1, 9N…), de la retirada de polítics locals importants, d’inundacions, del Pati del Palau, del Ricard Ginebreda, de l’aniversari dels Diables i dels Pastorets i de l’ascens del CFS Molins 99 a Tercera.

La votació més emotiva i fotografiada

L’emoció del 9 de novembre marca la votació més fotografiada al municipi. Tot i que amb menys cues que al matí, durant tota la tarda els molinencs no han deixat d’adreçar-se als dos instituts públics per participar. Més de 120 voluntaris s’han mobilitzat per tal de fer efectiu el procés participatiu.

Molins de Rei es desperta alegre i participatiu el 9 de novembre

4.886 molinencs han participat fins a la 1 del migdia en el procés participatiu sobre la independència de Catalunya. A primera hora s’han format llargues cues als dos instituts i després s’ha seguit un ritme constant de votació. Molta alegria en una jornada emotiva per molts participants.

S’habiliten dos busos per pujar fins als instituts el 9 de novembre

Després d’aprovar-se la moció a favor del procés participatiu sobre la independència, l’Ajuntament habilita dos busos llançadora per facilitar el transport als instituts, únics punts de votació. El consistori envia una carta a tots els molinencs animant a participar i l’alcalde, Joan Ramon Casals, un correu electrònic encoratjant als funcionaris a fer de voluntaris. El cost de tot plegat és de 3.800 euros.

Les Esquerres pel Sí Sí es presenten a Molins de Rei

El secretari general de la Intersindical CSC, Carles Sastre, i el membre del secretariat nacional de l’ANC, Ignasi Termes, expliquen en què consisteix el moviment de les “Esquerres pel Sí Sí”, que tracta d’agrupar les persones d’esquerres i independentistes.