Tag Archive for Comerç Just

Una oportunitat per fer-se veure a la Candelera

Entitats i associacions aprofiten la seva presència a la Fira d’Entitats en el marc de la Fira de la Candelera per donar-se a conèixer. El voluntariat sense ànim de lucre intenta estendre’s i fer xarxa a la carpa de plaça del Molí, on s’aplegaven entitats d’àmbits ben diversos.

Liquidació total per tancament al Comerç Just

L’Associació Comerç Just de Molins de Rei tanca avui la seva botiga per falta de voluntaris, de vendes i de subvencions. Ja porten uns mesos amb descomptes del 50%, i avui volen acabar de buidar els prestatges amb una liquidació a la plaça del Mercat.

La Festa Solidària per al Sàhara aplega a 200 persones

El tradicional sopar de la festa solidària per al Sàhara a Ca n’Ametller ha celebrat un any més l’arribada de set infants sahrauís que passen l’estiu a Molins de Rei. L’acte, que ha aplegat a unes 200 persones, ha finalitzat amb una tómbola per recaptar fons pel Sàhara.

El cafè de Comerç Just de Molins de Rei ja està a la venda

La Sala de Plens de l’Ajuntament va acollir el divendres 19 a les set de la tarda la presentació del nou cafè de Comerç Just de Molins de Rei. Aquesta ha estat una iniciativa de l’Associació de Comerç Just de la vila, que conjuntament amb el projecte Cafè-ciutat d’Alternativa 3 ha empaquetat un cafè amb […]