Tag Archive for CN Molins

Una treballadora denuncia un cas d’abús sexual a la Piscina Municipal

Leo Armentano, que ha estat condemnat a dos anys de presó per un cas similar a Pontevedra i va iniciar la seva carrera esportiva a Molins de Rei, va ser denunciat el març de 2018 i està a l’espera de judici. L’Ajuntament assegura que va atendre i va oferir suport a la víctima. Aquest dijous s’ha convocat una manifestació contra les agressions masclistes. 

El minut a minut del ple municipal de juliol

Reviu el ple municipal de Molins de Rei de juliol de 2015 gràcies a la gravació de l’streaming de Viu Molins de Rei i amb el resum de la transmissió a través de Twitter sota l’etiqueta #plemolins Les condicions d’entrenament de l’atletisme, els vehicles elèctrics o una moció de Ciutadans sobre la Ley de Banderas són alguns dels temes.

Anna Arriola: Què se n’ha fet del Club Natació Molins?

No entenc per quins motius es mutila la participació femenina en la vida esportiva del club amb l’eliminació de la secció de waterpolo femení. No entenc perquè s’aposta en mantenir un equip absolut en primera nacional a qualsevol preu i amb un cost econòmic desmesurat. Com a conseqüència d’aquesta manera de fer, molts esportistes han marxat.