Tag Archive for Club Natació Molins de Rei

La pandèmia provoca que l’Ajuntament hagi de rescatar el Club Natació amb més de 400.000 euros

piscina municipal

La pèrdua de prop del 30% de socis i el tancament de les instal·lacions durant uns mesos a causa de la pandèmia han provocat un desequilibri financer de 410.738,10 euros, que l’Ajuntament ha d’eixugar per contracte ja que el club gestiona l’equipament públic. Fins ara, el consistori ja ha donat 193.594,18 euros a la piscina en disposicions de romanent i decrets que ha anat aprovant durant la pandèmia.

La piscina municipal reprèn l’activitat de forma progressiva

piscina municipal

Durant la fase tres de la desescalada aquells que vulguin accedir al recinte hauran de demanar cita prèvia, tant per gaudir de la piscina com per utilitzar la sala de fitness. Hi haurà franges horàries i l’estada serà limitada, igual que l’aforament. Aquestes pautes podran anar canviant en funció de les necessitats postcovid i de la resposta ciutadana.

Molins de Rei acollirà entrenaments de l’Europeu de waterpolo

La piscina municipal de Molins de Rei serà subseu del Campionat d’Europa de waterpolo de Barcelona. Del 15 al 25 de juliol esportistes de nou països diferents vindran fins a Molins de Rei per entrenar, tot i que no hi faran competicions. En aquest temps la piscina seguirà oberta al públic.