Tag Archive for Casal de Joves La Mola

Un cant a la lluita feminista

L'acte de la Mola va ser l'entreacte de la celebració del 8 de març // Elisenda Colell

El Grup de Dones de Molins aplega a una seixantena de persones a un sopar per seguir finançant les seves activitats en contra el nou projecte de llei d’avortament del ministre Gallardón. L’acte va comptar amb actuacions musicals de les molinenques Irene Terrón, Laura Cardona i Cèlia Rovira.

Festa popular en estat pur per la nit de Sant Joan

La flama del Canigó incendiarà la foguera de Sant Joan a Molins de Rei i prop de 400 municipis més. //jlmaral (Flickr)

El moviment veïnal es referma un any més per la revetlla de Sant Joan. Sis barris de Molins de Rei celebren el solstici d’estiu al carrer. La comissió de focs de Sant Joan segueix com a referent al centre de la vila amb un intens programa d’actes.

El Casal de Joves La Mola celebra el seu cinquè aniversari

El mural que els organitzadors van pintar a la plaça de la creu, no deixa a ningú indiferent. //CAJ La Mola

Els membres dels col·lectius que integren el Casal Autogestionat de Joves La Mola han celebrat el cinquè any del projecte amb un seguit d’actes per a totes les edats celebrats durant el darrer cap de setmana. El Casal ja s’ha consolidat poc a poc i vol continuar en la mateixa línia que fins ara.

Sant Joan, la revetlla dels barris de Molins de Rei

Sis dels barris de Molins de Rei organitzen les seves pròpies revetlles per Sant Joan. La Comissió de Focs de Sant Joan organitzen la diada en honor als Països Catalans amb la Flama del Canigó i un concert de Grallioli i Reclam Rock.