Tag Archive for carrer Sant Isidre

L’Espai Cargol obre les seves portes

El projecte d’acompanyament de la criança es posa en marxa inaugurant el nou espai al carrer Sant Isidre. Ofereixen diferents serveis per a famílies amb nens fins a tres anys. Després de la posada en marxa volen “fer-lo créixer” escoltant “les necessitats de la gent”.

Espai Cargol, acompanyant la criança

Si acabes de ser mare/pare i et ve de gust compartir tot el relacionat amb la criança i busques un lloc on puguis compartir amb altres famílies inquietuds juntament amb l’assessorament d’un professional, coneix l’Espai Cargol.

Un intens aiguat primaveral inunda alguns punts de Molins de Rei

Diferents punts de Molins de Rei s’han inundat per un intens aiguat caigut en pocs minuts. El barri del Canal i els carrers Mancomunitat i Riera Mariona són els indrets més afectats. Terra i pols de les obres del barri de Les Guardioles s’han convertit en fang que ha tenyit una part del municipi.

Xavi Paz (PSC): “Ens hem sentit sols denunciant les retallades de la Generalitat”

Xavi Paz és el candidat del PSC i ha estat alcalde durant dos anys i primer tinent durant dos més. Assegura que “en alguns aspectes” s’ha sentit “sol denunciant les retallades” però valora “molt positivament” l’experiència de govern. Defensa fermament la nova biblioteca al Molí perquè “moltes generacions de molinencs han patit les mancances” de l’actual

Millora l’asfalt de vuit carrers

Un operari treballant en les actuacions realitzades al carrer Sant Isidre // Ajuntament de Molins de Rei

La campanya d’asfaltatge de carrers que ha dut a terme l’Ajuntament durant els mesos d’estiu ha finalitzat amb la millora del ferm de vuit carrers de diferents barris del municipi, actuant sobre una superfície total de prop de 4.000 metres quadrats.

Tornen a atracar dins de portals de Molins de Rei

Es registra un robatori amb violència dins d’un portal del barri del Canal. La víctima pateix el trencament de la tíbia i el peroné. Els Mossos d’Esquadra busquen al delinqüent. Fa poc més d’un any es van registrar dos delictes amb el mateix modus operandi.