Tag Archive for carrer Sant Antoni Maria Claret

El pas sota les vies es converteix en una mostra d’art

El pas per a vianants sota les vies del tren del carrer Sant Antoni Maria Claret s’ha transformat completament gràcies a una intervenció artística. En lloc de les pintades que fins ara hi havia, ara hi ha il·lustracions de 12 artistes que fan el túnel més acollidor i fins i tot un espai que val la pena visitar.

Un intens aiguat col·lapsa diferents punts de Molins de Rei

Diferents carrers, entre ells el renovat Rafael Casanova, pateixen importants inundacions després d’una intensa tempesta caiguda aquest diumenge. Les primeres investigacions apunten a que una gran quantitat de fulles ha impedit que el clavegueram absorbís la pluja. La brigada, la Guàrdia Urbana i els Bombers han hagut d’intervenir en una jornada caòtica.

El minut a minut dels efectes de la intensa pluja a Molins de Rei

Diferents carrers s’han inundat i l’aigua, fins i tot, ha entrat als baixos de diferents domicilis i establiments. Treballadors municipals han treballat durant tot el diumenge per tal de restablir la normalitat. Viu Molins de Rei t’ha explicat en directe l’evolució de les incidències relacionades amb l’aiguat.

Els plans d’ocupació donaran treball temporal a 27 persones

L’Ajuntament realitzarà 27 contractes laborals d’una duració de sis mesos. Les feines tenen com a objectiu fomentar la “convivència” i l'”accessibilitat” de Molins de Rei. Els processos de selecció s’han organitzat en tres semestres diferents. Els seleccionats rebran formació específica per actuar d’agents cívics o reformar el carrer Sant Antoni Maria Claret.