Tag Archive for carrer Felip Canalies

Comença la segona fase de les obres de la Zona Esportiva Ricard Ginebreda

Durant els propers cinc mesos es farà la segona fase de la Zona Esportiva Ricard Ginebreda, amb la construcció d’un pavelló per la pràctica del judo i l’halterofília com a punt més destacat. També es crearan nous accessos a la instal·lació que l’obriran més al barri. El pressupost és d’1,4 milions d’euros.

El minut a minut del ple municipal del mes d’octubre

Viu Molins de Rei ha retransmès en directe en streaming i a través de Twitter el ple municipal del mes d’octubre de 2014. Ara pots recuperar la gravació íntegra del ple i el resum a través de Twitter, amb el minut a minut i un recull dels comentaris realitzats sota l’etiqueta #plemolins.

El Trencaclosques redueix serveis i horari

El servei d’atenció a la infància, anomenat Trencaclosques, es trasllada al Centre Comunitari Pont de la Cadena i enceta una nova etapa en la que oferirà menys serveis i en un horari més reduït: només es manté el servei “Minuts Menuts” en horari de matí.

Crema un cotxe al barri del Canal

Un vehicle pateix un incendi diumenge al vespre al carrer Felip Canalies. Segons els bombers l’incendi ha estat causat per problemes en el motor del cotxe. Mossos, Guàrdia Urbana i bombers s’han desplaçat ràpidament a la zona per evitar que les flames afectin a altres vehicles.