Tag Archive for Bankia

La PAH ocupa l’oficina de Bankia a Molins de Rei

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) adverteix que pot ser la primera de moltes accions després d’ocupar la seu de Bankia a l’avinguda Barcelona de Molins de Rei per reclamar la solució de dos casos de Vallirana i Sant Vicenç dels Horts mitjançant la Llei 24/2015.

La PAH exigeix a Bankia que passi de les paraules als fets

Acció de diferents PAH del Baix Llobregat a la seu de Bankia a Molins de Rei. Es reclama que aquesta entitat financera passi de les “bones paraules” als fets en els casos amb afectats per la hipoteca. La nit anterior van empaperar les oficines del BBVA.

La PAH torna a actuar a la sucursal de Bankia a Molins de Rei

Membres de les PAH de Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts i Sant Boi de Llobregat fan una acció a la sucursal de Bankia situada a l’avinguda Barcelona. Ocupen el banc durant tot el matí durant la negociació de quatre casos en els quals es demana la condonació del deute. No han marxat fins que Bankia els ha emplaçat a una nova reunió amb més documentació.

La PAH ocupa l’oficina de Bankia a Molins de Rei durant tot un matí

Els activistes davant de la sucursal amb xiulets i distinguits de color verd // Adrià Casaín

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) s’ha concentrat durant tot el matí a nombroses sucursals de Bankia, entre elles la de Molins de Rei. L’acció reivindicativa i sorollosa ha comptat amb la participació de més d’una vintena de persones que demanaven una major negociació al banc davant els desnonaments.