Tag Archive for ball de Carnestoltes

El ball de Carnestoltes acaba amb dos ferits per arma blanca

Un home amb una navalla va agredir dues persones al final del ball de Carnestoltes. Una persona va rebre tres talls al tòrax mentre que el vigilant de seguretat va rebre una ganivetada a la cama quan intentava reduir l’agressor. Tots dos van haver de ser traslladats a l’hospital.

La rua de Carnestoltes torna a créixer gràcies a les escoles

L'Exèrcit Wert arribava amb pas ferm passant per la plaça de l'Ajuntament // Jose Polo

1.867 persones participen en una multitudinària rua de Carnestoltes. Feia anys que l’esdeveniment no registrava una augment de participació. Aquest canvi de tendència es produeix gràcies a la força de les AMPA de les diferents escoles. Exèrcit Wert, una comparsa que simulava una tropa del ministre d’Educació, va ser la guanyadora del concurs.

Raül Carretero: Carnestoltes versus ball

El concepte que es discuteix enguany és si es fa o no el ball de Carnestoltes, però aquesta discussió ja la teníem fa 10 anys i la seguirem tenint-la sempre. Els problemes seran els mateixos, la CO.CA ja ho va provar tot i de totes les maneres, i el que caldria valorar és si s’aposta per modernitzar el Ball o ens arrelàvem a l’àmbit tradicional.

Molins de Rei es queda sense ball de Carnestoltes

Després de la rua de Carnestoltes hi haurà una entrega de premis amb música però no s’organitzarà un ball posterior degut a la baixa assistència dels últims anys. El Casal Autogestionat de Joves La Mola i l’Ajuntament no han arribat a un acord per organitzar conjuntament una festa.

Jordi Romeu: Reflexions a l’entorn del Carnestoltes a Molins de Rei

Com molts sabeu, al llarg dels anys he participat de moltes maneres en l’organització del Carnaval a la nostra vila. Formant part del col·lectiu impulsor de les primeres edicions, com a pregoner, membre de diferents comparses i, els darrers quatre anys, com a Regidor de Cultura i responsable principal de les activitats del dissabte de Carnaval.