Tag Archive for Ajuntament de Molins de Rei

El minut a minut del ple ordinari del mes de gener

El ple ordinari del mes de gener s’ha celebrat al febrer a causa de la Candelera. En la sessió plenària, Esther Espinosa ha pres possessió del càrrec com a regidora del PSC. També s’ha donat llum verda a una moció en contra de la comarcalització dels jutjats de violència masclista i a un text en suport al dret a morir dignament. Molins de Rei també s’ha sumat a un manifest per visibilitzar el col·lectiu transsexual.

El minut a minut del ple ordinari del mes de desembre

La sessió plenària ha aprovat el cessament de part dels darrers càrrecs de confiança de la sociovergència que quedaven, així com la creació d’una nova figura d’assessor. També s’ha fet efectiva la renúncia de la regidora de Joventut, Salut i Assumptes Europeus, Laia Castellana, per incompatibilitats professionals, i s’ha donat llum verda a una moció d’ERC sobre la lluita contra l’abús sexual infantil al municipi.

El minut a minut del ple ordinari de novembre

La Sala de Plens ha aprovat per unanimitat el Pla Local d’Adaptació al Canvi Climàtic així com destinar ajudes a famílies vulnerables per fer front al Tribut Metropolità. L’impost també s’ha tractat en una moció. També s’ha debatut la futura residència d’avis.

El minut a minut del ple ordinari d’octubre

La Sala de Plens ha aprovat per unanimitat l’adhesió de Molins de Rei al protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci, així com dedicar un espai de record a les dones deportades als camps de concentració nazis. En la sessió, Jordi Pradell també ha pres possessió com a regidor de Junts per Molins després de la renúncia d’Eva Folquer.