Tag Archive for AJEIM

L’AJEIM es converteix en Arran Molins

Clara Vila i Carles Ros van donar a conèixer la incorporació de l'entitat a Arran durant el sopar popular de Festa Major // Arran Molins de Rei

L’Assemblea de Joves de l’Esquerra Independentista de Molins de Rei (AJEIM) s’incorpora a l’organització Arran, l’organització que agrupa les joventuts independentistes d’esquerra. L’entitat ho va donar a conèixer durant el sopar popular de la Festa Major.

Sant Joan, la revetlla dels barris de Molins de Rei

Sis dels barris de Molins de Rei organitzen les seves pròpies revetlles per Sant Joan. La Comissió de Focs de Sant Joan organitzen la diada en honor als Països Catalans amb la Flama del Canigó i un concert de Grallioli i Reclam Rock.

Molins de Rei escalfa motors per la vaga general

Diferents entitats i partits polítics ja han programat diverses activitats en motiu de la vaga general. A més a més, ja s’han organitzat piquets informatius i una concentració de cara al 29 de març, dia en el que es pretén paralitzar el país contra la reforma laboral.

Neix una nova entitat política a Molins de Rei

Sota les sigles d’AJEIM, l’Assemblea de Joves de l’Esquerra Independentista de Molins s’ha presentat en societat. El primer acte que organitzarà l’assemblea serà un sopar-concert per la Festa Major, el dia de Sant Miquel. També donen suport als actes de l’11 de setembre i a la concentració en defensa de l’escola en català.