Tag Archive for agrupació de la construcció de molins de rei

La CUP denuncia que l’adjudicació de la direcció de les obres del carrer Casanova es va fer a dit

El carrer Rafael Casanova segueix l'estètica de plataforma única del carrer Major // David Guerrero

L’alcalde Joan Ramon Casals reconeix a Viu Molins de Rei que el procés va ser “millorable” però que, tot i això, no es va cometre “cap il·legalitat”. L’Ajuntament va aprovar una normativa més restrictiva l’any 2014, després d’aquesta adjudicació. Croquis 3, l’empresa adjudicatària, assegura que porta “37 anys de relació i bon exercici professional” a Molins de Rei.

Manuel Julià: La Federació Obrera, patrimoni destruït

Parlar de la Federació Obrera com un element bàsic del patrimoni de la nostra vila és una mica paradoxal tenint en compte la destrucció que s’ha fet de l’edifici. Encara que s’hagi parlat d’una rehabilitació per a la creació d’un nou centre cívic i cultural, el cert és que es tracta d’un buidatge total de l’edifici mantenint-ne només la façana principal i l’escala d’accés a la planta primera.

Albert Rodríguez: "A la Federació Obrera s'ha fet una intervenció massa invasiva"

L’Agrupació de la Construcció de Molins de Rei (ACM) critica la restauració de la Federació Obrera: considera que és “massa invasiva” i que s’haurien d’haver conservat més parts originals. També reclama a l’Ajuntament un tracte preferent a les empreses locals en els concursos públics. Ho assegura el seu president, Albert Rodríguez, en una entrevista amb Viu Molins de Rei durant el sopar de l’associació.

El Concurs de Paletes es consolida

Aquest matí ha tingut lloc una nova edició del Concurs de paletes, dins la Fira de la Candelera. La parella guanyadora la formen Aleix Plana i Alex Safta. Aquest és el segon any consecutiu que es celebra aquest concurs, tot i que fa uns anys ja s’havia celebrat.