Tag Archive for Agrupa

Miquel Bofarull ja té una sardana dedicada

Miquel Àngel Cordero ha compost una sardana en record al gran impulsor molinenc de la dansa catalana, Miquel Bofarull, mort fa uns mesos. S’estrena a la plaça de l’Església el dia de Sant Miquel, en el que va ser un emotiu homenatge.

ERC organitza una exposició en memòria de Lluís Companys

Fins el 28 de gener a l’Agrupa es pot visitar Lluís Companys 1882-1940. Polític Fins a la mort, una exposició organitzada per ERC Molins de Rei. El director del Born Centre Cultural, Quim Torra, l’ha inaugurat acompanyat de la candidata republicana Sílvia Guillén.

L’energia dels esplais dóna el tret de sortida a la Festa Major

Els esplais l’Agrupa, Clariana i MIB protagonitzen el pregó de la Festa Major 2012 posant de manifest la importància de l’educació en el lleure. Alguns problemes organitzatius fan que el pregó no sigui perfecte. Els pregoners es queixen de la manca de previsió de l’Ajuntament de Molins de Rei.

Sant Joan, la revetlla dels barris de Molins de Rei

Sis dels barris de Molins de Rei organitzen les seves pròpies revetlles per Sant Joan. La Comissió de Focs de Sant Joan organitzen la diada en honor als Països Catalans amb la Flama del Canigó i un concert de Grallioli i Reclam Rock.