Ferreteria Ustrell

FERRETERIA USTRELL - SUBMINISTRAMENTS INDUSTRIALS des de 1927

Façana de la Ferreteria Ustrell de Molins de ReiA la Ferreteria Ustrell pots trobar tot tipus d’eines i objectes relacionats amb el món de la fusteria, el bricolatge i, evidentment, la ferreteria. Situada al passeig Pi i Maragall número 17, en ple centre del municipi, es tracta d’un dels establiments d’aquest sector amb més experiència a Molins de Rei.

El seu punt diferenciador és la qualitat dels materials que posen a la venda i una atenció al públic on trobaràs el consell dels millors professionals. Claus, cargols, fil-ferro, panys o recipients de metall són algunes de les coses que pots trobar a la Ferreteria Ustrell.

No ho dubtis, si vols tenir el millor material per poder convertir-te en un mestre del bricolatge o bé poder solucionar aquells petits problemes que solen sorgir en el dia a dia de les nostres llars, apropa’t a la Ferreteria Ustrell. El millor material i consell de Molins de Rei.

This slideshow requires JavaScript.

Adreça: Passeig Pi i Maragall, 17 i Avinguda Barcelona, 1-3 (Molins de Rei, 08750)

Horari: De 8:30 a 13 hores i de 16 a 20 hores (Pi i Maragall). De 8 a 13 hores i de 15 a 19 hores (Av. Barcelona) Dissabtes obert de 9 a 13:30 hores.

Telèfon de contacte: 93 668 14 50

Web: www.ferreteriaustrell.com

Correu electrònic: ustrell@ferreteriaustrell.com

Mapa