Jaume Campmajó

Logotip drogueria Jaume Campmajó

Drogueria Jaume Campmajó Molins de Rei eines pinturaA la drogueria Jaume Campmajó de Molins de Rei tenim una àmplia selecció de productes de pintura i decoració, neteja, perfumeria i cura personal. Vine  i t’assessorarem personalment perquè trobis exactament el que necessites.

Troba el color adequat per pintar la teva casa o els teus quadres: tenim pintures de tot tipus, incloses Belles Arts. I fins i tot podem crear-te un color a mida amb el nostre servei de colors a la carta. També t’oferim tots els accessoris de pintura i decoració que necessitaràs.

Jaume Campmajó paviment de vinil autoadhesiu tarkett

La drogueria Jaume Campmajó t’ofereix una extensa gamma de productes de neteja, ja sigui per a casa teva o bé industrial. Perquè un mateix producte no serveix per a tot, nosaltres t’assessorem del producte més adequat per a tu.

Tampoc t’has d’oblidar de cuidar-te: troba la teva fragància a la nostra secció de perfumeria, i tingues cura del teu cos amb els nostres productes de cura personal.

I amb el nostre servei a domicili no caldrà que carreguis la compra, perquè nosaltres te la portem fins a casa.

Si vols conèixer els nostres productes més a fons, la nostra història, o quines són les nostres últimes ofertes, visita la nova pàgina web de la Drogueria Jaume Campmajó.
Drogueria Jaume Campmajó façana

Web: www.jcampmajo.com

Horari:
De dilluns a divendres: de 9 a 13:30, i de 16:30 a 20h.
Dissabtes: de 9 a 13.30h.

Telèfon i Fax: 93 668 25 30

Correu electrònic: jcampmajo@jcampmajo.com

Adreça: Carrer de Rafael Casanova, 51 (Molins de Rei)