Palau Nou Gintònic Bar

Palau Nou gin tonic bar

La catedral mundial del gintònic és a Molins de Rei. El Palau Nou Gintònic Bar, situat al carrer Pere Calders, número 6, té més de 425 varietats de ginebres en una de les cartes més completes del món. Amb experiència en aquesta tendència des de 1997, és el gran referent participant amb èxit a diferents concursos i fent créixer la cultura del Gin.

Gràcies al seu coneixement i passió en vers aquesta matèria, actuen de prescriptors en el món del gintònic obrint les portes dels iniciats i no iniciats en el tast d’aquesta beguda. Al Palau Gintònic Bar es poden tastar les combinacions més clàssiques, però també aquelles que en un futur es posaran de moda. Més de 50 tòniques acompanyaran la gran varietat de ginebres.

No es limiten a servir gintònics, sinó que aprofundeixen en els misteris d’aquest món. La visita al seu local es converteix en un viatge a través dels sentits: gust, olfacte i vista. Tenen preparades milers de combinacions de gintònics a diferents preus a partir de 5,50 euros. Els millors professionals assessoren als clients en funció de gustos, moments i experiència amb l’objectiu de viure una degustació única.

10 ginebres noves cada mes

Després de l’èxit de la campanya 365 ginebres del món, una per cada dia de l’any del 2014, en el 2015 s’han anat incorporant 10 ginebres noves cada mes. Són els mateixos clients qui a través de les xarxes socials com Facebook o Twitter van valorant les noves varietats que es van incorporant a la carta.

Sopars, dinars i esmorzars

Però no tot són gintònics. També es fan esmorzars de qualitat i per dinar s’ofereixen els millors plats de la cuina catalana amb uns menús que es pot anar consultant dia a dia via Facebook. Per sopar s’elaboren torrades, entrepans, tapes i sandwichs molt elaborats.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Horari: de dilluns a divendres de 8 del matí a 12 de la nit. Dissabtes i vigílies de festius obert fins les 3 hores.

Pàgina web: palaunougintonicbar.com

Adreça: Carrer Pere Calders, número 6, local 3.

Twitter: twitter.com/GinPalauNou

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgoUM-EB6HEsosqUSmGmG5w

Instagramhttps://instagram.com/palaunougintonicbar

Facebook

Mapa


Ver mapa más grande