Bar Musical Local

Local 150

Local 1El Bar Musical Local de Molins de Rei és el teu establiment d’oci nocturn situat al centre del municipi amb el millor ambient. Organitzem festes particulars personalitzades a tot detall. Fes que el teu aniversari sigui inoblidable amb el nostre servei de catering i la millor música. També donem els partits del Barça en pantalla gegant.

Al Local trobaràs música i bona companyia. Al llarg dels 25 d’anys d’experiència hem anat conformant una gran família, la família Local, on tothom és benvingut si bé amb ànims de passar-s’ho bé. Els nostres cambrers i personal transmeten un bon rotllo amb el qual tu i els teus amics us sentireu com a casa.

Fem gintònics d’elaboració pròpia amb una gran varietat de ginebres. A més, també pots tastar els nostres còctels, des dels més tradicionals fins al més innovadors.

This slideshow requires JavaScript.

Monòlegs 

Cada dijous els millors monologuistes del país passen pel Local per tal de fer-vos somriure. Apostem per l’humor en directe apropant aquest gènere en Molins de Rei aconseguint un gran èxit de públic. Et pots posar al dia de les nostres activitats a partir del nostre Facebook.

Horari: Dijous, divendres i dissabtes de 22:30 a les 3:30 hores.

Correu electrònic: barmusicallocal@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/local.molinsderei

Adreça: Carrer Rafael de Casanova, 49 ( Molins de Rei )