Agenda Molins de Rei

Tots els actes de Molins de Rei estan recollits a l’agenda de Viu Molins de Rei. Aquí hi trobaràs activitats culturals, exposicions, concerts, festes, teatre, oci, esports i molt més.
Si trobes a faltar algun acte pots afegir-lo des d’aquí.

nov.
30
Dg
Cursa familiar solidària Posa’t la Gorra @ Pati del Palau
nov. 30 @ 10:00 – 11:00

Segona edició de la Cursa Familiar Solidària Posa’t la Gorra en col·laboració amb l’AFANOC organitzada per la secció d’atletisme de l’AEM.

maig
12
Dt
Grup de criança Vincles: ‘alimentació complementària guiada pel nadó’ @ Federació Obrera
maig 12 @ 18:00 – 19:30
“Taller sobre l’alimentació complementària guiada pel nadó: la tècnica del baby-led weaning
Veniu a compartir experiències, resoldre dubtes, esvair pors respecte que els nadons mengin sòlids, i ho facins per si mateixos al seu ritme, segons les seves necessitats
Dia: dimarts 12 de maig a les 18h
Lloc: Federació Obrera
Organitza: Vincles Grup de Criança gc.vincles@gmail.com
Blw

 

nov.
6
Dg
Documental del Mes: “La teoria sueca de l’amor” @ La Peni
nov. 6 @ 19:00
"La teoria sueca de l'amor" és el Documental del Mes de novembre a Molins de Rei

“La teoria sueca de l’amor” és el Documental del Mes de novembre a Molins de Rei

El DocsBarcelona Documental del Mes d’aquest novembre porta “La teoria sueca de l’amor. El secret de la felicitat.”

El tòpic defineix Suècia com un model de societat perfecte amb una altíssima qualitat de vida. Però realment és un país feliç? És possible que la població més autònoma i independent del món estigui insatisfeta?

Sense la necessitat de demanar ajuda ni favors, el contacte humà queda reduït a la mínima expressió. Cada cop hi ha més mares solteres que tenen fills amb inseminació artificial. El nombre de gent que mor en solitud augmenta any rere any. Val la pena assumir l’aïllament i la soledat per tenir una vida autònoma i independent?

L’iconoclasta director Erik Gandini explora l’estil de vida suec amb sentit de l’humor, reflexionant sobre com una vida segura i fàcil pot convertir-se en una existència buida i solitària.

Director: Erik Gandini

Dinamarca, Noruega, Suecia, 2016

Durada: 76 min.

VO en anglès subtitulada en català

Títol original: “The Swedish Theory of Love”

50% de descompte en l’entrada per als socis de Viu Molins de Rei

abr.
9
Dg
DocsBarcelona del Mes: ‘Amateurs a l’espai’ @ La Peni
abr. 9 @ 19:00 – 21:00
9 abril 2017

Dinamarca 2016 89 min.
VO en danès subtitulada en català

En Kristian i en Peter són amics, són enginyers de primer nivell i comparteixen un somni: construir un coet fet a casa que els permeti viatjar a l’espai. Si tenen èxit, Dinamarca serà el quart país a la història que envia persones més enllà de l’atmosfera terrestre.

Acompanyats d’un grup de fanàtics de l’aeronàutica, els dos protagonistes hauran de lluitar contra els més grans desafiaments tècnics, i fins i tot hauran de desatendre les seves obligacions familiars per fer realitat el seu somni. Aconseguiran construir un coet amb el mateix pressupost que costaria fer un cotxe?

Amateurs a l’espai és la història d’un dels grans somnis de la humanitat i de com fer-lo realitat, malgrat els petits entrebancs quotidians, com ara perdre el tornavís o les baralles per decidir a qui li toca treure les escombraries. És possible arribar a les estrelles des de casa?