Agenda Molins de Rei

Tots els actes de Molins de Rei estan recollits a l’agenda de Viu Molins de Rei. Aquí hi trobaràs activitats culturals, exposicions, concerts, festes, teatre, oci, esports i molt més.
Si trobes a faltar algun acte pots afegir-lo des d’aquí.

juny
20
Ds
Festival de balls de saló i dança del ventre @ A la plaça de l'Associació de Veïns del Canal
juny 20 @ 19:00 – 21:00

Festival de balls de saló i dansa del ventre dins del marc de la 20à Setmana sociocultural del barri del Canal. A càrrec del grup San Mat i Lara Grup. Dins del marc de la 20à Setmana socicultural del Barri el Canal.

des.
5
Ds
Torneig futbol solidari per La Marató de tv3
des. 5 @ 09:00 – 21:00

El dissabte 5 de desembre arriba la jornada més solidària al Josep Raich amb l’organització del torneig de futbol en col·laboració amb La Marató de TV3, enguany dedicada a la diabetes i l’obesitat. 

Un dels equips dels guanyadors de l'any passat recollint la copa // Jose Polo

Un dels equips dels guanyadors de l’any passat recollint la copa // Jose Polo

Torna el torneig de futbol més solidari. El Molins de Rei Club de Futbol organitza un any més una competició amistosa per recaptar fons econòmics que aniran destinats a La Marató de TV3, que enguany lluitarà contra la diabetes i l’obesitat.

Serà el pròxim 5 de desembre de 9 a 21 hores en una de les jornades on el Josep Raich presenta un millor ambient al llarg de l’any. En total, hi haurà la participació de 40 equips de diferents categories. Entre aquests es podrà veure l’escola del Barça, un equip de Terol i un altre de Saragossa. A més del Molins, també hi participarà l’Atlètic Incresa.

Entre tots els assistents, que pagaran un preu simbòlic per l’entrada que anirà destinat a La Marató, se sortejarà un lot de productes dels patrocinadors que s’han sumat a aquesta causa solidària.

des.
10
Dj
Caminada Collserola per La Marató
des. 10 @ 16:00 – 18:30

Enguany l’Ajuntament de Molins de Rei  organitza una activitat per tal de recaptar diners per La Marató de TV3. Es tracta d’una Caminada per Collserola (Poliesportiu-Salt d’Aigua-Poliesportiu), amb una distància total de 7,6 km i un desnivell assequible per a persones de qualsevol condició física. Adjuntem cartell de l’activitat i itinerari.

La Caminada –a càrrec de monitors dels Serveis Esportius Municipals- tindrà lloc  dijous 10 de desembre, a les 16 h, amb sortida des del Poliesportiu Municipal (Sant Antoni Mª Claret, 1 bis). No cal inscripció prèvia. La recaptació es farà al mateix poliesportiu el dia de la sortida i els posteriors, la donació serà voluntària.

S’obsequiarà als assistents amb una peça de fruita.

nov.
4
Dv
Recital poètic-musical “Ars vitae. Ramon Llull: l’art de viure” @ Parròquia de Sant Miquel
nov. 4 @ 20:30

“Ars vitae. Ramon Llull: l’art de viure”, és un homenatge poètic-musical a Ramon Llull en el 7è aniversari de la seva mort. Un itinerari que posa en diàleg textos de Llull, poesia original basada en la seva obra, música procedent de diverses èpoques i tradicions i música original també basada en textos lul·lians. El recital és obra de la formació “Airun”, integrada pels músics Nuria Cervera i Joan Miró i el poeta Javier Bustamante.

Organitza: Parròquia de Sant Miquel Arcàngel