El Poliesportiu Municipal renova la “pista vella”

La pista 1 del Poliesportiu de Molins de Rei ha patit una remodelació per millorar la pràctica de l’esport dels diferents esportistes que fan servir aquestes instal·lacions. Les actuacions també han inclós una transformació de les grades.

Ramon Sánchez i Xavi Paz amb la graderia renovada al fons // Ajuntament de Molins de Rei

La pista 1 del Poliesportiu Municipal, coneguda com “pista vella” ha patit una remodelació per valor de 76.905,52 euros. L’objectiu, segons apunta l’Ajuntament en una nota de premsa, és “guanyar confort per als esportistes usuaris i també per al públic assistents a les diferents competicions.”

Les actuacions que s’han dut a terme són: retirar el rocòdrom que hi havia en un dels laterals de la pista, substituir les portes de sortida d’emergència i dels magatzems, obrir dues noves finestres a la banda de la via per donar més ventilació a la pista, marcar les línies dels diferents esports que s’hi practiquen (patinatge, hoquei, bàsquet, handbol i futbol sala), netejar en alçada les encavallades i les parets, pintar en general tota la instal·lació i les grades, col·locar vinil a tota la tanca, canviar les xarxes protectores, renovar la instal·lació elèctrica i netejar el cablejat, traslladar el marcador, instal·lar armaris per al material i col·locar 250 seients nous a la graderia.

En roda de premsa, l’alcalde Xavi Paz ha volgut destacar que “Molins de Rei destina recursos econòmics i implementa polítiques públiques per garantir els millors equipaments esportius per a la nostra vila“. D’altra banda, el primer tinent d’alcalde i regidor d’esports Ramon Sánchez ha afegit que “amb aquestes actuacions atenem les demandes de les entitats i els esportistes, i donem un pas endavant en termes qualitat a les nostres instal·lacions esportives.”

Recomanacions personalitzades