El CN Molins destaca en l’inici de temporada

El masculí i el femení de waterpolo han començat molt bé el curs. Els dos equips són ara mateix segons a la classificació i busquen consolidar-se en la Primera Divisió. El femení s’ha estrenat a la segona màxima categoria del waterpolo nacional amb bones sensacions. 

L’equip masculí ha començat la temporada amb tres victòries // CN Molins

L’absolut masculí del Club Natació Molins de Rei Sintagmia encara una temporada més a Primera Divisió Nacional amb canvis entre les seves files. L’únic que es manté any rere any és el seu entrenador, Sergi Pedrerol. En declaracions a Viu Molins de Rei, Pedrerol explica que els primers partits que han disputat aquest curs han servit “d’adaptació pels nous jugadors“. I és que a l’inici de curs sempre hi ha molta rotació: jugadors que marxen a altres equips, els que pugen de les categories inferiors… Tot i així, de moment, el tècnic es mostra “content amb el rendiment de l’equip en general. Portem un terç de la primera volta i estem satisfets“.

El conjunt molinenc ha jugat quatre partits, amb un balanç de tres victòries i una derrota. De fet, van caure en la darrera jornada disputada per la mínima a la piscina del CN Sant Feliu (12-11), però la resta d’enfrontaments els compten per triomfs. Ara mateix són segons a la classificació amb 9 punts.

Enguany, a Primera Nacional, s’ha mantingut la mateixa dinàmica imposada la temporada passada a causa de la pandèmia. Els equips es divideixen en dos grups de set (el Molins es troba en el grup A), i en una primera fase s’enfronten tots entre tots i, en la segona, es divideixen entre els que lluitaran per l’ascens i els que ho faran pel descens. “L’objectiu, com sempre, és quedar el més a dalt possible a la classificació, però anirem fent respecte al rendiment de l’equip”, confessa Pedrerol.

El tècnic també explica que aquest curs la confecció de la plantilla ha estat una mica complicada. Amb la marxa d’alguns jugadors al final de la temporada passada, alguns a altres clubs o d’altres perquè es van retirar, com el Nil Marsal, Sergi Pedrerol i el seu equip tècnic han incorporat a jugadors joves d’altres clubs que feien el salt a la categoria absoluta, però també han fet debutar a juvenils de la casa amb el primer equip. “Intentem fidelitzar als nostres, però amb la quantitat de clubs que hi ha al nostre voltant a vegades es fa difícil que es quedin aquí. De tota manera estem contents, perquè també és la nostra feina com a club modest fer de trampolí a alguns jugadors cap a equips més potents“.

La plantilla ha patit alguns canvis amb respecte el curs passat // CN Molins

L’absolut masculí del Club Natació Molins està rendint a un bon nivell en aquest inici de temporada. No només són segons a la lliga, sinó que també van quedar tercers a la Copa Catalunya que es va organitzar a la piscina de Molins de Rei. “Vam organitzar aquí la fase final, la idea era que servís com a pretemporada pels equips de Primera i Segona Nacional. Finalment vam quedar tercers al guanyar al Montjuïc“, conclou l’entrenador. El proper repte del CN Molins Sintagmia serà aquest dissabte a casa, on rebrà a l’actual líder de la competició, l’UE Horta.

El CN Molins femení s’estrena a Primera Nacional amb bon peu

L’absolut femení, per la seva banda, s’ha estrenat aquesta temporada a Primera Nacional, la segona màxima categoria del waterpolo en l’àmbit estatal. Les jugadores, entrenades per David Alled, només han disputat dos partits perquè un es va haver d’ajornar, però els dos els han guanyat i ara mateix se situen segones a la classificació amb sis punts. La primera d’aquestes dues victòries va ser a Madrid, contra el CN Ciudad de Alcorcon i, tot i que no va ser un triomf folgat, “ens ha donat confiança per creure en nosaltres mateixes“, confessa el tècnic a aquest mitjà.

El més complicat d’una categoria com aquesta són els desplaçaments, molt més farragosos i llargs, però de moment les jugadores estan contentes i emocionades. “Els desplaçaments són la cara i la creu, però ho porten bé, ja que és atractiu per a elles perquè juguem contra equips amb què no ens hem enfrontat mai i lluny del territori habitual“. El club, a més, ha donat totes les facilitats possibles a l’equip: No viatgem amb furgoneta, farem els desplaçaments tan còmodes com sigui possible, anant en tren o en avió si cal“.

Les molinenques van pujar de categoria el curs passat // CN Molins

Amb dues victòries al sarró, l’objectiu del conjunt molinenc no ha variat molt respecte a la temporada passada. Volen seguir consolidant-se com a equip i ara també dins d’aquesta nova categoria. “La idea és que en els propers anys ens convertim en un referent, igual que ara jo ho és el masculí”, afirma l’entrenador. 

La plantilla no ha canviat gaire respecte a l’equip que va aconseguir l’ascens la temporada passada, només hi ha hagut dues incorporacions obligades a causa de dues baixes. “Han vingut un parell de jugadores noves que ens faran fer un pas endavant”, conclou David Alled. Aquest cap de setmana, l’absolut femení del CN Molins de Rei descansa. El seu proper partit serà a casa davant el ConectaBalear Mallorca el 20 de novembre.

Recomanacions personalitzades