Balancí posa música al dia de Sant Miquel a la pista de La Peni

Ramon Cugat, acompanyat dels altres dos membres del grup Balancí, ha interpretat diverses cançons aquest dimecres a l’hora del vermut al pati situat darrere del teatre de La Peni.

Viu Molins de Rei informa sobre les activitats de la Festa Major 2021. El treball periodístic és possible gràcies a la comunitat de socis i sòcies.

Balancí s’ha reunit per fer aquest concert durant la Festa Major // María Samblás

L’hora del vermut és sempre recomanable, i més quan és festiu, hi ha Festa Major i es pot celebrar amb música. I aquest dimecres a les dotze del migdia la pista de La Peni -el pati situat just darrere del teatre- el grup Balancí ha posat música a l’hora del vermut del dia de Sant Miquel.

Hi havia places limitades pel concert, pel que força gent s’ha reunit a la pista de la Peni al voltant del migdia, i un cop la majoria dels assistents tenia el seu got de vermut o refresc preparat i el pica-pica corresponent a la taula, ha començat la música.

Tot i que l’últim treball del molinenc Ramon Cugat va ser un disc en solitari, composat durant el primer confinament i anomenat L’Esquerda, per a aquest concert ha decidit tornar a fer pinya amb els seus companys de Balancí , Carlos Rivero al baix i Raul Cabedo a la bateria i percussió. De fet, el mateix Cugat ha afirmat durant el concert que Balancí “mai ha mort”, i han interpretat diverses cançons tant del darrer disc de Ramon Cugat com peces més antigues del grup que han volgut recuperar.

Desenes de molinencs han volgut fer el vermut a la pista de La Peni // María Samblás

L’intèrpret de Molins de Rei també ha volgut donar les gràcies a La Peni “per organitzar saraus com el d’avui”, perquè així “puguem seguir consumint cultura”. Finalment Cugat també s’ha mostrat molt feliç de poder interpretar les seves cançons durant la Festa Major: “Tocar al poble és sempre emocionant, però que a més sigui el dia de Sant Miquel és tot un repte”, i ha desitjat que tothom gaudís del concert.

Recomanacions personalitzades