‘Fes un ok’, la nova campanya comunicativa per impulsar el comerç local

Amb Mònica Usart, Elisenda Carod i Xavi Díaz com a imatge, l’Ajuntament, el Botmol i el Mercat Municipal han presentat una nova campanya per incentivar el comerç, els serveis i la restauració de proximitat. La iniciativa forma part del pla de reactivació de l’economia a Molins de Rei, ‘A Molins Millor’.

‘Fes un ok’ és el nom de la nova campanya creada per impulsar el comerç local // María Samblás

L’Ajuntament de Molins de Rei, amb col·laboració amb la Unió de Botiguers de Molins de Rei (BOTMOL) i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, ha presentat aquest dimecres la campanya ‘Fes un ok’, que vol potenciar el comerç, serveis i restauració locals en aquest període post-vacacional, i abans de què comencin altres campanyes importants com la del Black Friday, la Castanyada o el Nadal.

Aquesta campanya, bàsicament comunicativa, s’emmarca dins del pla de reactivació de l’economia local ‘A Molins Millor’, s’iniciarà el proper dilluns i tindrà una durada de vuit setmanes.

La imatge de la iniciativa són tres molinencs molt reconeguts en el món de la comunicació com Mònica Usart, Xavi Díaz i Elisenda Carod. “Hem volgut aprofitar a molinencs coneguts per reforçar el missatge, cares conegudes que ens permetin travessar les fronteres de Molins de Rei”, ha explicat el regidor de comerç, mercats i consum Pep Puiggarí en roda de premsa.

El representant de l’associació del Mercat Municipal, l’alcalde i la presidenta del Botmol durant la presentació // María Samblás

La campanya, batejada com ‘Fes un ok’, constarà de la instal·lació de banderoles als carrers de Molins de Rei i cartells als diferents comerços, publicitat als busos interurbans, a la premsa local i a les xarxes socials. “És una campanya que juga amb el component online, el ‘Fes un ok’ seria l’eslògan i la intenció és buscar aquest gest entre els comerciants i els clients”, ha sentenciat Puiggarí.

Recomanacions personalitzades