Fins a 42 molinencs han trobat feina a través de la plataforma ‘Clicfeina’

L’Ajuntament va posar en marxa fa gairebé un any aquesta nova eina online per facilitar el procés de cerca laboral. Els menors de 35 anys són els que més la utilitzen.

El govern local va valorar l’ús de la plataforma gairebé un any després // Ajuntament de Molins de Rei

La plataforma ‘Clicfeina’ es va posar en marxa al setembre de 2020 amb l’objectiu de “millorar i simplificar el procés per a la recerca de feina i l’accés a la formació professional ocupacional“, segons apunta el consistori en una nota de premsa. A ‘Clicfeina’, les empreses publiquen ofertes de treball i l’Ajuntament posa al servei del ciutadà les eines necessàries per buscar feina, i també per formar-se.

Des que es va engegar, a la plataforma s’hi han publicat 103 ofertes laborals i s’han donat d’alta 469 usuaris, amb un total de 47 insercions laborals -de les quals, 42 han estat de molinencs i molinenques-.

Els usuaris que més han fet ús de la plataforma han estat els homes i dones menors de 25 anys, les dones d’entre 25 i 35 anys i els estudiants de Batxillerat, seguits dels de Grau Superior i ESO, segons el consistori.

En la roda de premsa de presentació de l’aplicatiu, l’alcalde Xavi Paz afirmava que Molins de Rei és “el municipi de més de 20.000 habitants del Baix Llobregat amb menys taxa de desocupació.” El primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, per la seva banda explicava que des de l’Ajuntament volen “donar oportunitats i continuar sent un espai de referència del servei d’ocupació, per a Molins de Rei i els municipis del voltant.”

Recomanacions personalitzades