Un molinenc pres a Brians s’escapa aprofitant una excursió fora de la presó

El molinenc, de 27 anys, es va escapar mentre feia una sortida amb formadors i interns a l’Alt Penedès. Hores més tard va ser detingut a prop de Gelida.

El Centre Penitenciari Brians 2, a Sant Esteve Ses Rovires // Generalitat

Un jove de 27 anys pres al centre penitenciari Brians 2 i veí de Molins de Rei es va escapar dijous a la tarda mentre feia una excursió amb formadors i interns fora de la presó a l’Alt Penedès.

Segons diversos mitjans, el pres va aprofitar un descuit dels formadors per escapolir-se per unes vies de l’AVE en direcció a Gelida. En veure-ho, els formadors que acompanyaven el grup d’interns van avisar els Mossos d’Esquadra, que van activar un dispositiu de cerca i captura de l’intern.

Aquest mitjà també ha pogut saber que la policia catalana va avisar la Guàrdia Urbana de Molins de Rei per si el pres, que té domicili a la localitat, tornava al municipi.

Detingut a prop de Gelida

Finalment, el jove molinenc va ser detingut al cap de dues hores, quan eren al voltant de les deu de la nit, en uns camps propers a Gelida segons informen diversos mitjans consultats.

El pres, que no es considera perillós i per a qui la condemna acabava el 2022, ja havia participat en sortides grupals anteriors sense causar cap incident. Ara, Serveis Penitenciaris analitzarà la fuga i decidirà si el sanciona.

Recomanacions personalitzades