L’Ajuntament engega la campanya ‘Molins et cuida’ per fomentar el comerç local

La campanya forma part del pla de reactivació de l’economia a Molins de Rei ‘A Molins Millor’. L’objectiu és fomentar el comerç, serveis i restauració de proximitat.

Els comerços que ho desitgin podran vincular-se a la campanya // Arxiu

El consistori, amb col·laboració amb la Unió de Botiguers de Molins de Rei (BOTMOL) i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, presenta la campanya ‘Molins et cuida’, que vol potenciar el comerç, els serveis i la restauració local.

Els comerços que desitgin vincular-se a la campanya hauran de signar un document d’adhesió al codi de bones pràctiques davant la Covid-19, i disposaran d’un vinil informatiu amb el missatge ‘Molins et cuida ‘que caldrà col·locar a un lloc visible de l’aparador o local. D’aquesta manera l’Ajuntament pretén ajudar als comerços a “promocionar-se com a segurs i amb garanties per a la salut dels clients“, segons explica en una nota de premsa.

El regidor de comerç Pep Puiggarí assegura en el mateix comunicat que, amb aquesta campanya, “es vol crear un entorn òptim i un clima de confiança entre el comerç de la vila i els consumidors que permeti estimular l’activitat comercial al municipi i, alhora, oferir garanties de protecció als nostres veïns i veïnes.”

Recomanacions personalitzades