Salut detecta 23 positius en el cribratge massiu a menors de 30 anys

La xifra de positius suposa el 10,65% de les proves que es van fer dissabte passat a la Federació Obrera. En total, el cribratge va aplegar 216 joves.

Després d’analitzar els resultats, el 10,65% de proves PCR han resultat positives // Pixabay

El cribratge massiu a menors de 30 anys que el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya va organitzar dissabte passat a la Federació Obrera ja té resultats. Viu Molins de Rei ha pogut saber que s’han detectat 23 positius.

La xifra de contagiats suposa el 10,65% del total de proves diagnòstiques que es van fer aquell dia, que van ser 216 proves PCR. Fonts municipals expliquen que els positius ja han estat contactats des del Servei de Vigilància Epidemiològica per informar-los de l’aïllament preventiu que han de fer, així com per demanar-los que ho comuniquin els seus contactes estrets.

Des del departament de Salut insten a reforçar les mesures de prevenció, a mantenir les distàncies de seguretat i a fer aïllament preventiu si s’ha estat en contacte estret amb una persona positiva i no es té la pauta de vacunació completa.

Molins de Rei amb el risc de rebrot més alt

En l’última actualització epidemiològica, Molins de Rei ha registrat 2.752 punts de risc de rebrot, el més alt de tota la pandèmia. Els casos positius també s’han quintuplicat en una setmana i la velocitat de transmissió del virus frega els 4 punts.

Tot i així, la xifra de defuncions a causa de la Covid-19 continua a zero des de mitjans d’abril i la xifra d’ingressats és encara residual.

Recomanacions personalitzades