Els Matossers anul·len els assajos de castells davant l’augment de contagis

La colla castellera suspèn els assajos una setmana després d’haver-los reprès i a l’espera que el ritme de vacunació augmenti i els contagis s’aturin.

La colla castellera va reactivar els assajos la setmana passada després d’estar un any i mig aturada // Cedida

Els Matossers deixen d’assajar per prevenció a causa de l’augment de contagis exponencial registrat a Molins de Rei, especialment entre els més joves, que són el col·lectiu menys vacunat. De fet, les últimes dades de Salut reflecteixen que el municipi ha registrat el risc de rebrot més alt de tota la pandèmia i el segon de la comarca.

Per això, la junta de la colla castellera ha decidit suspendre temporalment els assajos a l’espera que el ritme de vacunació augmenti i que els indicadors epidemiològics millorin.

La decisió de suspendre els assajos arriba una setmana més tard que la colla els hagués reactivat després d’estar un any i mig aturada a causa de la pandèmia. Tot i així, els Matossers sí que expliquen en un comunicat que mantenen els assajos de músics, ja que concentren menys gent que els de castells.

Recomanacions personalitzades