La Guàrdia Urbana deté dos homes que intentaven robar en un bar de la Riera Bonet

Els fets van tenir lloc la matinada de diumenge. La col·laboració ciutadana va fer possible que la Guàrdia Urbana interceptés els dos individus, que intentaven robar en un bar de la Riera Bonet minuts després d’haver-ho provat en un altre de l’avinguda Mancomunitat.

Intent de robatori al bar Caballero
Intent de robatori al bar Caballero // Anna Bermejo

La Guàrdia Urbana va detenir la matinada de diumenge dues persones per intentar robar en un bar de la Riera Bonet, concretament el bar Caballero. Els agents van ser alertats per diversos veïns de la zona i es van dirigir a la zona dels fets, on es van trobar els dos individus forçant la porta de l’establiment.

En veure’ls, els implicats van intentar fugir, però els agents els van acabar detenint després d’una persecució pels carrers del barri. Segons un comunicat de l’Ajuntament, un agent va patir lesions lleus en el decurs de l’actuació policial.

Intent de robatori al bar Caballero
L’intent de robatori ha estat al barri de la Riera Bonet // Anna Bermejo

Des del consistori també informen que minuts abans dels fets els detinguts també havien intentat robar en un bar de l’avinguda Mancomunitat. Els dos implicats ja han passat a disposició judicial.

Des de la Guàrdia Urbana i l’Ajuntamen agraeixen la col·laboració ciutadana que va fer possible la detenció.

Recomanacions personalitzades