La 4a edició del Balcons Florits aplega prop de 40 de participants

El jurat ha premiat els balcons dels molinencs Maria Burón, Josep Rodríguez i María José Landero. Prop de quaranta persones han participat en el concurs d’enguany després de l’aturada per la Covid-19.

El balcó del molinenc Josep Rodríguez, guardonat amb el segon premi // Ajuntament

La 4a edició del concurs Balcons Florits, que durant aquestes setmanes d’abril ha engalanat diferents balcons del municipi, ja té guanyadors. El jurat ha guardonat amb el primer premi el balcó de Maria Burón, amb el segon el de Josep Rodríguez, i amb el tercer el de María José Landero, en una edició que ha comptat amb 37 participants.

Els dos millors balcons han estat premiats amb xecs regals bescanviables a la botiga Agrollavor i el tercer guardonat s’ha endut un hort vintage.

El jurat ha estat format per experts en el món de la jardineria com David Batlle (Agrollavor), David Muñoz (Jardineria Moix), Josep Valls (Flors Valls), Maria Reig (Floristeria Reig) i Josep Prades (Floristeria Bovardia plantes & flors). Tots ells han valorat la qualitat de les plantes i flors, a banda de la disposició i el manteniment.

Primera edició després de l’aturada per la pandèmia

Al concurs hi podien participar persones majors de 18 anys que fossin propietàries o llogateres d’un immoble a Molins de Rei que tinguessin un balcó visible en què s’hi poguessin exhibir flors. Les bases del concurs establien que la decoració s’havia de mantenir durant la setmana de Sant Jordi.

De fet, l’entrega de premis es va fer divendres en un acte a la Sala Gòtica, coincidint amb Sant Jordi. L’alcalde, Xavi Paz, va celebrar “el goig de veure que any rere any el concurs segueix creixent”. L’acte també va comptar amb la regidora de Turisme, Carme Madorell, que va definir el concurs d’enguany com “un renaixement” després que la tercera edició del concurs s’hagués de posposar a causa de la pandèmia.

Recomanacions personalitzades