Les escoles bressol atenen dubtes sobre la preinscripció amb cita prèvia

Les escoles bressol públiques El Rodó, El Molí i La Traca afronten una nova edició de portes obertes virtuals a causa de la pandèmia i per això han penjat als seus webs tota la informació sobre els projectes educatius que segueix cada centre. Tot i així, atenen dubtes sobre el procés de preinscripció amb cita prèvia del 19 al 22 d’abril per si hi ha famílies que volen rebre més informació.

Infants a la llar d’infants La Traca // Arxiu

La pandèmia obliga les escoles bressol públiques de Molins de Rei a fer portes obertes virtuals un any més. Enguany, tant El Rodó, El Molí com La Traca donen a conèixer els projectes educatius que segueixen a través de la seva pàgina web, on hi han penjat tota la informació necessària.

Tot i així, les famílies que necessitin més informació o resoldre dubtes concrets podran demanar cita prèvia telefònicament a cada escola per anar-hi presencialment. Les visites es faran durant la setmana vinent, des del dilluns 19 d’abril  fins al dijous 22 en horari de 10h a 10.45h i de 15.15h a 16h.

En un comunicat, l’Ajuntament explica que la publicació de l’oferta educativa dels tres centres es farà el proper 5 de maig i que el període de preinscripció serà del 7 al 21 de maig.

Recomanacions personalitzades