Molins de Rei celebra el Dia de l’Activitat Física amb cinc propostes a l’aire lliure

El 10 d’abril, coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física que té lloc cada 6 d’abril, l’Ajuntament organitzarà una caminada per Collserola, una ruta en bicicleta pel riu, un taller de marxa nòrdica, una sessió de pilates i un circuit d’entrenament. Les activitats es faran durant el matí en hores simultànies i seran gratuïtes. Cal inscripció prèvia.

Imatge d’arxiu d’una activitat física // Arxiu – Ajuntament

El Dia Mundial de l’Activitat Física a Molins de Rei arribarà el 10 d’abril farcit de propostes. L’Ajuntament ha preparat una jornada matinal amb cinc activitats simultànies gratuïtes a l’aire lliure que estaran dirigides per monitors esportius i adreçades a totes les edats i condicions físiques.

Una de les activitats serà una ruta en bicicleta pel riu que arrencarà a les deu del matí de dissabte i que està pensada per a infants que vagin acompanyats d’un adult. La durada aproximada del recorregut serà d’una hora i mitja i per participar-hi caldrà dur bicicleta pròpia.

Marxa nòrdica i caminada per Collserola

Per als amants de caminar, el consistori també ha preparat un taller de marxa nòrdica que començarà a dos quarts de deu del matí i que tindrà un recorregut de dues hores. La marxa està pensada sobretot per a majors de 14 anys. Per a participar-hi caldrà portar bastons, tot i que també s’oferirà la possibilitat de demanar-los en préstec en cas que hi hagi persones que no en tinguin.

Una altra de les caminades que s’ofereix és un itinerari per Collserola de dues hores i mitja de durada i pensat per a majors de 18 anys que recorrerà llocs emblemàtics del parc natural com el Salt d’Aigua, el Puig de la Creu d’Olorda i el Castell Ciuró. La caminada arrencarà a dos quarts de deu del matí.

Pilates i circuit d’entrenament

Per als qui els agradi fer activitats físiques més dirigides, també s’ha preparat un taller de pilates dirigit a persones majors de 18 anys. La sessió arrencarà a dos quarts de dotze del migdia al pati de l’escola El Palau i caldrà dur tovallola pròpia.

Una altra proposta dirigida serà un circuit d’entrenament i una caminada que arrencarà a les deu del matí a l’espai d’aparells gimnàstics que hi ha al parc de la Mariona. Aquesta activitat tindrà una durada d’una hora i quart.

Inscripció prèvia i mesures sanitàries

Totes les activitats són gratuïtes, però és necessari inscriure-s’hi prèviament. Per a fer-ho cal trucar al 93 680 15 72 o enviar un correu electrònic a l’adreça poliesportiumolins@gmail.com. També es pot tramitar la inscripció presencialment al Poliesportiu de 9h a 14h.

Per reservar plaça cal indicar el nom i cognom de la persona participant, l’edat, un telèfon de contacte, un correu electrònic i l’activitat que es desitja fer.

Les cinc propostes es faran complint les recomanacions de les autoritats sanitàries, amb mascareta, distància de seguretat, desinfecció de materials i aforament limitat.

Recomanacions personalitzades