El CFS Molins 99 femení aconsegueix el primer triomf de la temporada

Les molinenques fan un partit molt treballat i sumen de tres per primer cop aquest curs en vèncer al C.E.T. 10 FS per 2 gols a 4.

Millors moments del partit amb entrevista a Mar Zardoya // Vídeo i edició: Anna Massana

Les de Molins de Rei ja poden respirar més tranquil·les amb tres punts més a la butxaca. El passat dissabte 27 de març, el sènior femení del Club Futbol Sala Molins 99 aconseguia la seva primera victòria del curs en el partit corresponent a la setena jornada de Divisió d’Honor, contra el C.E.T.10, FS (2-4).

Les locals arribaven a l’enfrontament tretzenes a la classificació amb només dos punts, mentre que les rivals eren terceres amb dotze unitats, però aquests números es van quedar en anècdota quan va sonar el xiulet inicial i el Molins 99 va fer tot un partidàs.

Aquest va començar molt igualat, amb tots dos conjunts creant perill a prop de la porteria contrària i amb intervencions d’ambdues porteres. Les molinenques ho van intentar diverses vegades de cara a porteria fins que finalment arribava el primer gol obra de Mar Zardoya al minut 11, de rebot, després que Raquel Alguacil xutés directament al pal. Després de la primera diana, el C.E.T. 10 va intentar-ho de totes les maneres possibles, però la defensa local era un mur i el rival va haver de demanar temps mort per reorganitzar-se.

Les molinenques al final de l’enfrontament // María Samblás

Però la resposta de les del Baix Llobregat va ser precisament el segon gol, marcat per Julia Ferrandiz al minut 18 col·lant-se per l’esquadra. Tot i el gran moment de forma en què estava el Molins, no van poder evitar fer la cinquena falta a 50 segons perquè acabés la primera part. I el C.E.T. 10 va aconseguir marcar el 2-1 just abans del descans, obra de Marina Jiménez.

A la represa, el partit va baixar força d’intensitat i fins i tot es va travar fins al punt que cap dels dos equips semblava tenir idees. Finalment les rivals van mostrar un punt més d’iniciativa i van aconseguir empatar el duel amb el gol de Carla Gras al 33’. Per sort, les de Molins de Rei van saber reaccionar a temps i Mar Zardoya les tornava a posar per davant fent un doblet i, per últim, Núria Da Silva arrodonia el resultat marcant el 4-2 definitiu.

La golejadora Mar Zardoya explicava en declaracions a Viu Molins de Rei en acabar el partit -que es poden veure en el vídeo que acompanya a aquesta crònica- que la victòria els hi havia aportat una gran felicitat però que això només és el principi. “L’objectiu aquesta temporada és anar partit a partit. És una lliga molt complicada perquè no sabem quants equips baixaran, per això és important quedar el més a dalt possible a la classificació”, explicava la jugadora. “Si lluitem com avui, podrem competir tots els partits”, sentenciava. El proper repte de les entrenades per Iván Rodríguez serà a la pista del CFS Les Glòries en quinze dies.

Imatges del CFS Molins 99 – C.E.T. 10, FS

Recomanacions personalitzades