Els Mossos detenen una persona per tinença de marihuana en un pis ocupat del carrer Major

La investigació s’ha iniciat en col·laboració amb la Guàrdia Urbana. El detingut residia en un pis ocupat del carrer Major, on la policia ha fet una operació i ha decomissat plantes de marihuana.

Captura del vídeo de l’operació

Els Mossos d’Esquadra han realitzat aquest dijous, per ordre judicial, un escorcoll a l’últim pis que resta ocupat al carrer Major del seguit d’ocupacions que es van produir fa uns mesos generant malestar veïnal. Durant l’operació, la policia catalana ha detingut a una persona per tinença de drogues.

Concretament, entre les 10 i les 11 hores han trobat plantes de marihuana que ja han estat decomissades però encara no s’han comptabilitzat, segons han informat fonts policials a Viu Molins de Rei.

Imatges de l’operació dels Mossos al carrer Major // Cedit

Segons expliquen fonts de l’Ajuntament de Molins de Rei a aquest mitjà, l’operació policial s’ha realitzat a partir d’un servei efectuat dimarts passat per part d’una patrulla de la Guàrdia Urbana.

Llavors ja es van intervenir una caixa amb 4 paquets de marihuana premsada. Concretament, es van decomissar 2 quilos de droga.

Paquet intervingut per la Guàrdia Urbana // Ajuntament de Molins de Rei

En aquell moment es va iniciar una investigació conjuntament amb el cos de Mossos d’Esquadra i, com a resultat, aquest matí s’ha efectuat l’entrada i registre al domicili. Finalment una persona ha estat detinguda per un presumpte delicte contra la Salut Pública.

Recomanacions personalitzades