Primera victòria del CFS Molins 99 en la lluita per la permanència a Tercera Nacional

El sènior masculí del CFS Molins 99 guanya 7-2 a l’Estel Vallseca en el partit corresponent a la segona jornada de la fase de permanència a Tercera Nacional.

Resum del partit i entrevista a Jordi Prats // Imatge i edició: Anna Massana

Tres punts importantíssims per aconseguir l’objectiu de mantenir-se a Tercera Nacional. El sènior masculí ‘A’ del Club Futbol Sala Molins 99 jugava aquest passat dissabte 20 de març el partit corresponent a la segona jornada de la segona fase de la competició; en la qual els equips es disputen no baixar de categoria. Aquesta següent etapa del curs, anomenada fase de permanència, s’iniciava la setmana passada quan els molinencs van empatar a 3 a la pista del AECS l’Hospitalet.

Arribaven al partit corresponent a la segona data tercers a la taula amb un sol punt, i al davant tenien a l’Estel Vallseca que la setmana anterior havia guanyat al CFS Ciutat de Mataró (5-2) i era el líder provisional de la classificació.

El partit va començar amb una gran intensitat per part d’ambdós equips i molta presència molinenca en l’àrea rival. Fins que al minut 6 arribava el primer gol de l’enfrontament, obra de Rubén Garcia. Un golàs d’un dels veterans de l’equip, després d’emportar-se la pilota en un u contra u i quedar-se sol per xutar a porteria i que l’esfèric entrés entre els tres pals.

Jugadors del CFS Molins 99 celebrant un gol // María Samblás

Només tres minuts més tard l’Estell Vallseca va respondre a la sortida d’un còrner. La pilota es col·lava pel costat del primer pal i el gol se l’atorgaven en pròpia porteria a Alex Valero per ser l’últim jugador en tocar la pilota. Però en cap moment el Molins 99 es va rendir, doncs estava fent un partit molt treballat en defensa i intentant aprofitar les ocasions i els espais. Tot i així va arribar un moment en què Jacob Bustamante havia de demanar temps mort per reorganitzar l’equip.

Després d’aquest, es van donar un parell de jugades de perill en què Albert Victori i Víctor Del Olmo, rematant amb força, gairebé col·loquen l’esfèric dins la xarxa; a més d’una altra en què el capità Alex Sánchez Ajo, assistit pel mateix Del Olmo, quasi aconsegueix el 2-1.

Però aquest finalment l’executava el jove Jordi Prats amb jugada assajada després d’un servei de banda. Tot i que el mateix jugador confessava en declaracions a Viu Molins de Rei que es poden veure al final del vídeo que acompanya a aquesta crònica que no era la seva idea marcar-lo així: “Volia fer-ho amb la dreta, però Miquel Navarro me l’ha passat a l’esquerra i sense pensar-m’ho he acabat la jugada amb un bon gol“. Una diana que li va entregar una confiança brutal fins al final del duel.

I amb el 2-1 al marcador acabava una bona primera part del conjunt molinenc i començava una segona molt millor; tot i que aquesta s’iniciava amb un Estel Vallseca molt intens. Els primers cinc minuts van ser de clar domini visitant i el Molins 99 es va posar amb tres faltes molt ràpid. De fet, només un minut més tard, al 26′, els barcelonins marcaven el 2-2 en una contra per mitjà d’Antonio Segura i els locals es van quedar totalment desubicats. Per sort, es van refer ràpid i després d’alguns moments de tensió a la pista arribava el gol d’Alex Sánchez Ajo per tornar a posar als del Baix Llobregat per davant.

Sánchez Ajo, Iván, Navarro i Jordi Prats preparant una jugada // María Samblás

I aleshores va començar el moment àlgid del partit amb un CFS Molins 99 increïble. Quatre gols gairebé seguits que posaven el 7-2 definitiu a l’electrònic. El primer va ser obra d’Albert Victori, aprofitant una jugada en què es quedava sol davant la porteria i marcava un golàs. El segon de David García de falta. El tercer un altre de Victori, per emportar-se el doblet, de doble penal després que el rival es carregués de faltes. I el definitiu el marcava el porter Héctor Pérez de porta a porta aprofitant la porteria buida contrària amb els visitants jugant de cinc. Només quedaven tres minuts d’enfrontaments i els barcelonins no van poder fer res per reduir la distància al marcador, així que amb un 7-2 els molinencs s’enduien la victòria i tres punts importantíssims.

I és que l’objectiu del primer equip masculí del Club Futbol Sala Molins 99 és, sens dubte la permanència. “Hem de seguir lluitant per treure els màxims punts possibles en les vuit jornades que resten de lliga”, sentenciava Prats. Els de Jacob Bustamente jugaran els dos propers partits a domicili, el primer d’ells a la pista del CFS Ciutat de Mataró dissabte vinent.

Imatges de CFS Molins 99 – Estel Vallseca

Recomanacions personalitzades