Els veïns del bloc incendiat del Canal ja tenen aigua i gas

El veïnat del bloc del barri del Canal que va patir un incendi la setmana passada ha anat recuperant progressivament els subministraments d’aigua i gas, que havien quedat afectats perquè el foc va fer malbé canonades i comptadors.

Incendi de matinada al carrer de la Raseta
L’incendi va cremar la matinada de dimecres passat el celobert de l’immoble // Anna Bermejo

La normalitat torna de mica en mica al bloc número 11 del carrer Raseta, al barri del Canal, on dimecres passat un incendi va cremar el celobert de l’edifici i va malmetre instal·lacions d’aigua i gas, deixant molts veïns sense subministraments. Fins i tot, hores després de l’incendi també van estar sense llum.

La falta de subministraments va provocar que durant uns dies alguns veïns haguessin de fer servir les instal·lacions de la zona esportiva Ricard Ginebreda per poder-se dutxar, així com recórrer a un servei de càtering –ofert per l’Ajuntament– per tenir un plat calent a taula. Però, des de finals de la setmana passada i també durant els últims dies, el veïnat ja ha anat recuperant progressivament el servei d’aigua i gas.

En declaracions a Viu Molins de Rei, la presidenta de la comunitat, Maria G., ha explicat que a hores d’ara tot el veïnat del bloc ja torna a disposar de tots els subministraments, excepte un veí, a qui l’incendi li va cremar la caldera i per això no podrà tornar a tenir gas fins que l’assegurança la hi canviï d’aquí a uns dies.

De fet, el que també quedarà pendent són les gestions amb les assegurances per poder arreglar les parts del celobert que van quedar malmeses, així com per repintar l’escala i alguns espais de pisos propers al celobert afectat, que van quedar ennegrits pel fum. La presidenta de la comunitat ha explicat que ja han rebut la visita dels pèrits i que segueixen en tràmits per poder resoldre tots els desperfectes al més aviat posssible.

Notícies relacionades:

Recomanacions personalitzades