El masculí d’handbol suma 4 punts més per seguir somiant

El primer equip masculí del Molins de Q CE Molins de Rei guanya els dos partits d’aquest cap de setmana contra el Manyanet A i es col·loca cinquè a la classificació de Lliga Catalana.

El sènior masculí ‘A’ del Club Esportiu Molins de Rei disputava aquest passat cap de setmana els partits corresponents a la cinquena i la dotzena jornada de Lliga Catalana contra el Manyanet A. Els molinencs arribaven a la cita amb la voluntat de guanyar els dos enfrontaments, i és que sumar quatre punts més els serviria per apropar-se al tercer lloc de la classificació i seguir somiant de cara a la segona fase de la competició.

El seu rival, el Manyanet A, arribava a aquesta doble cita com a cuer de la taula amb només 3 punts; però amb la tranquil·litat d’estar totalment descartat per a un possible ascens i sabent que no perdrà la categoria, pel que podria haver estat un escull pels objectius del Molins. De fet, en el partit de dissabte a Barcelona gairebé impedeixen la victòria molinenca, ja que al final del duel el marcador reflectia un ajustat 28-29. Però el partit de diumenge al Poliesportiu Municipal va ser totalment diferent.

Els molinencs van guanyar tant a l’anada com a la tornada // María Samblás

Aquest va començar força igualat, però després dels primers cinc minuts d’enfrontament, i aprofitant una exclusió a l’equip rival, el Molins de Q es va posar les piles i va iniciar el que seria el millor moment del partit. Fins a 11 gols van marcar els locals sense que el Manyanet aconseguís anotar-ne cap. Un parcial d’11-0 que el rival no va poder trencar en gairebé 15 minuts.

Gràcies a això, el CE Molins de Rei va obtenir una renda de 10 gols que va fer valer fins al descans, quan el marcador assenyalava 20-10. Durant la segona meitat, tot i que hi va haver més intercanvi de cops, el Manyanet no va poder apropar-se en cap moment en l’electrònic als molinencs i això va provocar alguns moments de tensió a l’equip rival. De fet, un dels jugadors va ser expulsat amb vermella directa a les acaballes del partit.

Van fer valer una renda de 10 gols fins al final del partit // María Samblás

Finalment, el Molins de Q CE Molins de Rei guanyava per 36-25 al Manyanet A al Poliesportiu Municipal. Una victòria que, sumada a l’aconseguida dissabte, els entrega quatre punts més i ara mateix són cinquens a la classificació de Lliga Catalana. El sènior masculí encara té possibilitats de classificar-se entre els tres primers de cara a la següent fase de la competició, per poder accedir a la lluita per l’ascens a nacional. De moment, el seu proper compromís serà en un parell de setmanes contra la Fundació Handbol Sant Vicenç.

Ple de victòries de l’handbol molinenc aquest cap de setmana

Tots els equips que poden competir que formen part del Club Esportiu Molins de Rei han aconseguit un triomf aquest passat cap de setmana. De fet, s’ha de destacar que el Juvenil A masculí, el Cadet A masculí i l’Infantil A femení s’han classificat per disputar els vuitens de final de Lliga Catalana i lluitaran per la possibilitat d’ascendir.

Recomanacions personalitzades