El CFS Molins 99 femení cau a casa i encadena dues derrotes consecutives

Les de Molins de Rei no van poder superar al CFS El Morell a La Sínia i perden 2-5 el partit corresponent a la cinquena jornada de Divisió d’Honor Femení.

El passat diumenge 7 de març el sènior femení del Club Futbol Sala Molins 99 rebia al CFS El Morell a La Sínia en el partit corresponent a la cinquena jornada de Divisió d’Honor Femení. Les de Molins de Rei venien de perdre la setmana anterior a domicili a la pista del Vallirana (6-0), pel que intentarien trobar un triomf davant un rival que també havia caigut en la jornada anterior. Les locals arribaven a l’enfrontament tretzenes a la classificació amb només 2 punts.

El partit va començar molt igualat, sense que cap dels dos conjunts aconseguís acabar de definir bé de cara a porteria. Les molinenques van tenir un parell d’ocasions seguides, així com El Morell, però una gran actuació de la portera local Martina Mei va evitar que les tarragonines obrissin abans el marcador. Però aquest moment finalment va arribar al minut 14, quan la jugadora Lilian Royo feia el primer per El Morell. I només un minut després, Minerva Gómez marcava el segon en una jugada assajada que arribava després d’un servei de banda.

La defensa molinenca va tenir uns grans primers minuts de partit // María Samblás

En aquell moment, el tècnic molinenc Ivan Rodríguez va demanar temps mort per intentar reajustar l’equip, però en els darrers minuts de la primera part el marcador ja no es va moure més; tot i els intents del Molins 99 de marcar. Amb 0-2 a l’electrònic es va marxar al descans.

A la represa, la portera local va tornar a tenir un gran protagonisme sobretot als primers minuts de la segona meitat. Però també la defensa tarragonina estava molt arreplegada, així que les molinenques ho van tenir molt complicat per obrir el seu marcador, pel que van decidir començar a jugar de cinc. En aquest context, el conjunt rival va demanar temps mort i poc després marcava el tercer gol obra de Saray Tello.

Les de Molins de Rei no es van rendir i finalment van aconseguir fer el primer, mitjançant Núria Da Silva, encara jugant amb portera-jugadora. Però l’alegria no va durar gaire, perquè a la següent jugada El Morell marcava l’1-4.

Raquel Alguacil (17) va ser una de les golejadores // María Samblás

I va seguir la bona dinàmica ofensiva de les de Tarragona, perquè van posar l’1-5 a l’electrònic controlant molt bé el partit i buscant els espais. A falta de 4 minuts pel final, Iván Rodríguez tornava a demanar temps mort per intentar reduir una mica la diferència de gols i ho van aconseguir, doncs Raquel Alguacil aconseguia marcar el 2-5 definitiu amb el que acabaria l’enfrontament.

Amb aquesta derrota, el sènior femení del CFS Molins 99 segueix en tretzena posició a la taula de Divisió d’Honor, però tindrà dues setmanes per preparar molt bé el següent enfrontament. La setmana vinent no hi ha lliga i la següent els tocaria jugar amb un dels rivals que s’ha retirat de la competició, pel que no tornaran a jugar fins el 27 de març a La Sínia contra el C.E.T. 10, FS.

Imatges del CFS Molins 99 – CFS El Morell

Recomanacions personalitzades