L’Ajuntament incorpora 4 agents cíviques pels propers 10 mesos

La contractació forma part d’un pla d’ocupació per a persones en situació d’atur impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Les agents cíviques tindran contracte de 10 mesos // Dan Costa — Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei ha contractat a 4 noves agents cíviques per vetllar “per la millora de la convivència, el respecte i el civisme a la vila“, segons ha explicat en una nota de premsa. La contractació forma part d’un pla d’ocupació per a persones sense feina impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i els contractes tindran una durada de 10 mesos.

En la presentació de les agents cíviques a l’Ajuntament, l’alcalde, Xavi Paz, ha destacat que “aquesta és la primera vegada que oferim 10 mesos de contractació als nostres agents cívics. Això ens permet anar més enllà i no només vetllar per l’adequació dels protocols en escoles, via pública, restaurants i terrasses, sinó també que aquestes persones siguin l’altaveu de les campanyes informatives i de conscienciació que llancem des de l’Ajuntament”.

Les agents treballaran de dilluns i dissabte, i estaran presents sobretot a la zona Centre Vila però, segons ha aclarit el cap de la Guàrdia Urbana, Juan Antonio López, al llarg de la setmana “aniran alternant, prioritàriament, el barri de la Granja, barri del Canal i la carretera, que representen les zones més conflictives de la vila”.

Recomanacions personalitzades