Cap de setmana de llums i ombres pel masculí d’handbol

El sènior masculí del Molins de Q Club Esportiu Molins de Rei guanya en l’anada, però perd en la tornada, davant el Sant Martí Adrianenc B en un cap de setmana de doble partit.

El sènior masculí ‘A’ del Molins de Q Club Esportiu Molins de Rei ha disputat aquest passat cap de setmana dos partits, els corresponent a la 4ª i 11ª jornada de Lliga Catalana. El seu rival era el Sant Martí Adrianenc B, que arribava al doble enfrontament líder de la competició amb 13 punts mentre que els molinencs eren setens amb 6 punts.

L’anada va tenir lloc el dissabte a les 17h al Poliesportiu Municipal, i els de Molins de Rei van guanyar 28-20. Segons explica un dels tècnics del conjunt verd, Bernat Anducas, en declaracions a Viu Molins de Rei, va ser “un molt bon partit, tant en atac com en defensa, i de  molta intensitat.”

La primera part va estar molt igualada i, a la segona, la porteria local “va estar a un nivell extraordinari” que va fer que s’anessin distanciant mica en mica al marcador.

Un moment del partit d’anada al Poliesportiu Municipal // María Samblás

El diumenge a les 13h es va disputar el partit de tornada a La Verneda, però en aquest cas els molinencs no van tenir tanta sort i van caure 31-25. El partit va donar inici de manera semblant al del dia anterior, però després d’un temps mort del Sant Martí, el Molins de Q va començar a tenir problemes en atac i també en defensa; pel que finalment el rival es va acabar emportant el duel.

A més, després d’un cap de setmana intens, l’equip molinenc ha de lamentar dues noves lesions. Les baixes estant sent un problema aquesta temporada i, quan semblava que el conjunt verd s’estava recuperant, s’han sumat dues més. El proper rival del sènior masculí ‘A’ serà el Manyanet d’aquí a dues setmanes.

Els molinencs van aconseguir vèncer al líder a casa // María Samblás

Recomanacions personalitzades