El Juvenil A de l’Handbol Molins torna a la competició amb victòria

El juvenil masculí del CE Molins de Rei, que juga la fase classificatòria de Lliga Catalana, fa un bon partit després de mesos sense competir i s’acaba emportant el triomf davant l’OAR Gràcia Sabadell (29-27).

No competien des del mes d’octubre, però el Juvenil A masculí del Club Esportiu Molins de Rei afrontava aquest dissabte un duel important de la fase classificatòria de Lliga Catalana contra l’OAR Gràcia Sabadell al Poliesportiu Municipal.

El primer d’aquests partits classificatoris ja el van guanyar a domicili, davant l’Handbol Esplugues, però aleshores la competició va quedar aturada fins aquest mateix cap de setmana. El Molins de Q forma grup amb el Sabadell, l’Esplugues i l’Ègara i, si aconsegueix superar aquesta primera fase, la competició agafarà un format copa -amb vuitens de final, quarts, semifinals i final- per lluitar per l’ascens.

El repte de dissabte era guanyar als del Vallès Occidental, i així ho van fer tot i patir en alguns moments del partit. L’enfrontament va començar amb un clar domini molinenc. Els entrenats per Marc Jubany van estar molt intensos i molt bé en defensa però, tal i com expressava el tècnic en declaracions a Viu Molins de Rei, “ens hem confiat una mica, perquè hem marxat molt ràpid en el marcador, i després no hem pogut seguir jugant al mateix nivell.” I és que durant els primers minuts, el partit semblava un ‘solo’ del Molins, però després la situació va canviar.

Instant del partit contra l’OAR Gràcia Sabadell // María Samblás

El rival va aconseguir reduir distàncies fins arribar al descans, en què el marcador reflectia 17-14. Tot i així, en cap moment els sabadellencs van aconseguir superar als locals. En la segona meitat, el Molins va començar a patir una mica, i és que el poc encert de cara a porteria i algunes errades en defensa van fer que el Sabadell es col·loqués a només dos gols de diferència en els darrers instants d’enfrontament. Però finalment, els de Molins de Rei van aconseguir aguantar i es van emportar la victòria 29 a 27. “S’ha notat que portàvem temps sense competir, estàvem més lents d’idees, però al final el marcador és el que mana en aquests partits“, sentenciava Marc Jubany.

El Juvenil A del Club Esportiu Molins aconseguia sumar dos punts més amb aquesta victòria, i ja és primer de la taula classificatòria amb quatre unitats. El seu proper rival serà l’Handbol Ègara d’aquí a dues setmanes, a Terrassa, on l’equip anirà amb tot per jugar-se el primer lloc i així poder accedir a la segona fase de la competició.

Imatges del CE Molins de Rei – OAR Gràcia Sabadell

Recomanacions personalitzades