Unitat contra el Feixisme i el Racisme es concentra contra l’entrada de Vox al Parlament

Molins de Rei ha estat una de les localitats catalanes on s’han organitzat concentracions contra l’entrada del partit d’extrema dreta al Parlament de Catalunya.

Imatge de la concentració contra Vox // CUP Molins de Rei

Convocades per Unitat contra el Feixisme i el Racisme, aquest dilluns s’han realitzat diferents concentracions contra l’entrada de Vox al Parlament de Catalunya a diverses localitats catalanes. Una d’aquestes concentracions s’ha portat a terme a Molins de Rei.

Segons fonts properes a l’organització, prop d’un centenar de persones s’han concentrat a la plaça de l’Ajuntament per rebutjar l’entrada de l’extrema dreta al Parlament. “Demanem fermesa de les altres forces polítiques i exigim que no cedeixin ni un mil·límetre a les propostes ultres”, han expressat des de l’organització, fent una crida a forjar una mena de cordó sanitari contra l’extrema dreta, tal com passa en alguns països europeus.

646 vots a Molins de Rei

Un dels col·lectius que s’ha adherit a la concentració és la CUP. Un dels seus regidors a l’Ajuntament, Josep Raventós, ha animat a “no normalitzar que aquesta gent estigui a les nostres institucions” en declaracions a Ràdio Molins de Rei.

Vox va aconseguir 11 escons al Parlament de Catalunya. A Molins de Rei va obtenir 646 vots, que van representar el 5,43% del total. A més de superar Cs i el PP, uns resultats similars els servirien per entrar a l’Ajuntament de Molins de Rei en el cas d’unes eleccions municipals.

Recomanacions personalitzades