Els serveis esportius municipals mantenen les classes en línia a través del seu canal de Youtube

Des que es va iniciar la pandèmia, l’Ajuntament ha posat a disposició de tots els molinencs un canal a Youtube amb classes de fitness online per garantir l’activitat física gratuïta. Ja s’han superat les 500 classes oferides.

El canal de Youtube es va iniciar al mes de març // Captura de pantalla

El passat mes de març es va estrenar el canal de Youtube dels serveis esportius municipals amb una oferta de classes de fitness online per a totes les edats. L’objectiu d’aquest servei, segons explica l’Ajuntament en una nota de premsa, “ha estat mantenir en bon estat físic infants, joves i persones adultes”.

Ara, gairebé un any després, els professionals dels serveis esportius municipals han aconseguit oferir més de 500 classes en línia; i ho celebren anunciant que seguiran proporcionant “material de qualitat i gratuït per a tots els molinencs i les molinenques”.

Les activitats que s’ofereixen en aquests moments són força variades. Des de l’escola esportiva per a infants de 4 a 10 anys, fins a gimnàstica suau pels majors de 65. Es pot rebre més informació trucant al 93 680 15 72 (de 9 a 14 h) o escrivint un correu electrònic a poliesportiumolins@gmail.com.

Recomanacions personalitzades