Mal cap de setmana pel masculí d’handbol del CE Molins de Rei

El sènior masculí del Club Esportiu Molins de Rei perd els dos partits contra el Sant Cugat disputats aquest cap de setmana.

Imatge d’arxiu d’un partit disputat aquest curs al Poli // María Samblás

El sènior masculí ‘A’ del Molins de Q CE Molins de Rei ha disputat aquest cap de setmana dos partits: els corresponent a la 3ª i la 10ª jornada de Lliga Catalana. El seu rival era l’Handbol Sant Cugat B, al qual no han aconseguit superar en cap dels dos enfrontaments.

L’anada va tenir lloc el passat divendres a les 21h al Poliesportiu Municipal, quan els molinencs van caure 28 a 32. La tornada es va disputar dissabte a les 17h a Sant Cugat, i els de Molins de Rei també van perdre 33-27. Un dels tècnics del conjunt verd, Bernat Anducas, confessava en declaracions a Viu Molins de Rei que els dos partits havien estat “força similars“. “No hem sabut aturar les seves transicions ràpides“.

L’entrenador també explicava que en aquestes darreres setmanes l’equip ha patit moltes baixes, que els van obligar a fer canvis en atac i defensa. “Mentalment també estàvem força desconnectats en tots dos partits, i això es va notar en defensa“, afirmava Anducas. “Les combinacions en atac van ser millors que en els últims partits, però això no ha estat suficient per guanyar“, concloïa l’entrenador.

De cara als propers enfrontaments, que se celebraran en 15 dies, l’equip espera recuperar efectius i que les lesions patides aquest cap de setmana siguin lleus. El proper rival del Molins de Q CE Molins de Rei serà el Sant Martí Adrianenc B.

Recomanacions personalitzades