El CFS Molins 99 encadena dues victòries consecutives

CFS Molins 99 4-3 Aelis-Sage Partner Eixample. Els de Molins de Rei aconsegueixen vèncer a casa, i sumen dues victòries consecutives per primera vegada aquest curs.

Les millors imatges del CFS Molins 99 – CFS Eixample // Vídeo i edició: David Polo

Aquest passat dissabte 13 de febrer, el sènior masculí ‘A’ del Club Futbol Sala Molins 99 rebia al CFS Eixample al Pavelló de La Sínia. Els molinencs arribaven a aquest duel corresponent a la 16ª jornada de Tercera Nacional com a vuitens a la classificació amb 12 punts, mentre que el rival era 6è amb 14. Tots dos conjunts tenien dinàmiques força semblants, a més que a l’anada havien empatat a 3 a Barcelona, pel que semblava un partit, a priori, assequible pels de Jacob Bustamante.

L’enfrontament, però, no va començar gens bé pels de Molins de Rei. Al minut 3, el jugador de l’Eixample Manuel Villalba marcava el primer gol després d’un córner i deixava als locals amb un pam de nas. Però es van saber recuperar ràpidament. Als deu minuts, Alex Sánchez Ajo feia el gol de l’empat a 1 després que Albert Victori xutés a les mans del porter rival i, en el rebot, el capità marqués el primer.

El segon va arribar poc després, amb una jugada molt semblant, però aquest cop era Marc Blaya el que feia pujar el 2-1 a l’electrònic. El Molins 99 no deixava respirar al rival, amb un seguit d’intents de cara a porteria; un d’aquests va tornar a acabar entre els tres pals obra, de nou, Sánchez Ajo. Aleshores, amb el 3-1 al marcador, el tècnic de l’Eixample va demanar temps mort per aturar la bona dinàmica dels molinencs. No els va servir de gaire, doncs, només reprendre el partit, el capità feia el quart i tancava així el seu hat-trick personal.

Els molinencs aconsegueixen la primera victòria de l’any a La Sínia // María Samblás

Poc més va succeir en els cinc minuts restants per arribar al descans; a part que un dels golejadors, Marc Blaya, al xocar amb un rival, havia de retirar-se amb molèsties. A la segona part, però, va tornar a entrar. I precisament el mateix Blaya, als 4 minuts del segon temps, era expulsat amb vermella directa per l’àrbitre per fer servir llenguatge malsonant. Una baixa que l’equip molinenc va notar força entre les seves files.

El duel va guanyar en intensitat, fins al punt que l’Eixample marcava el seu segon gol al 29’ després de molta insistència. Això no va aturar als locals, que ho van seguir intentant però no van tornar a tenir sort de cara a porteria. La defensa, però, va fer una gran feina. Quan l’enfrontament semblava totalment trencat, els barcelonins van decidir jugar de cinc i van marcar el 4-3 a falta de pocs segons pel xiulet final. Uns darrers segons molt tensos pel Molins, que no volia veure com se li escapava una nova victòria en els últims instants. Però el partit va acabar i el resultat final que lluïa a l’electrònic era de 4 a 3. Segon triomf consecutiu pel CFS Molins 99, després de guanyar la setmana anterior a la pista de l’AECS L’Hospitalet.

El CFS Molins 99 durant un temps mort // María Samblás

En acabar el duel, el jugador Alex Valero en declaracions a Viu Molins de Rei, que es poden veure al final del vídeo que acompanya a aquesta crònica, afirmava que havia estat “un molt bon partit de tot l’equip.” Destacava també que arribar amb dinàmica guanyadora els havia “motivat” i que “vèncer a La Sínia sempre és un punt a favor.” El conjunt molinenc es troba en un gran moment de forma i Valero considera que han “corregit els errors que teníem i ara estem fent passos de gegant.” “Hem de seguir en aquesta dinàmica, aconseguir els màxims punts possibles, i lluitar tots els partits fins al final”, concloïa.

Només queden dos enfrontaments més per a què acabi la primera fase de la temporada, i el CFS Molins 99 s’haurà de veure les cares contra el Gràcia a domicili la setmana vinent, i rebre al FS Bosco Rocafort en la darrera jornada.

Imatges del CFS Molins 99 – CFS Eixample

Recomanacions personalitzades