Xavi Paz reivindica la necessitat que la Generalitat inverteixi a Molins de Rei

En un acte del PSC amb la candidata Rocío García, l’alcalde ha exposat els diferents projectes engegats actualment al municipi i ha reivindicat “tot allò que Molins té pendent amb la Generalitat.”

Imatge de la visita // PSC Molins de Rei

Aquesta setmana, la candidata del PSC al Parlament, Rocío García, ha visitat Molins de Rei i l’alcalde Xavi Paz ha aprofitat la seva visita per comentar els diferents projectes en marxa que té el municipi i també per exposar-li a García “allò que Molins té pendent amb la Generalitat de Catalunya“, segons ha explicat el PSC a través d’una nota de premsa.

En aquest sentit, Paz ha recordat que en la seva opinió “estem davant un govern que ha deixat d’esquena als ajuntaments de tot el país, de tots els colors“; per això l’alcalde considera que s’ha “d’iniciar una nova etapa de lleialtat i col·laboració mútua entre govern i ajuntaments.”

Les places de la nova llar d’avis

Pel que fa als projectes engegats al municipi, Xavi Paz s’ha referit concretament al de la llar d’avis, del que ha explicat que “l’Ajuntament ha estat disposat a assumir fer tot l’equipament, però necessitem el compromís de la Generalitat per l’assignació de les places públiques.”

També ha recordat la reconversió del Palau de Requesens, del que ha afirmat que “estem davant una gran oportunitat, amb un projecte no només molinenc sinó de repercussió comarcal i de país. Un projecte que ja ha tingut una bona acollida a Europa. Des de Molins demanem que la Generalitat també el faci seu.”

Rocío García, per la seva banda, ha destacat que els municipis “han de rebre ajuda des de la Generalitat per projectar el patrimoni i la cultura, que és també projectar la seva economia i cohesionar socialment el territori.” Per això ha insistit en què “hem de recuperar memòria i treballar per avançar de la mà de la cultura.”

Recomanacions personalitzades