El 27è concurs de dibuix infantil de la Candelera se centra en la fira del futur

Els infants participants van il·lustrar a través dels seus dibuixos la pregunta “com t’imagines la Fira del futur?”, i els premiats es van endur material escolar.

Una de les guardonades recollint el premi // Ajuntament de Molins de Rei

La 27ª edició del concurs de dibuix infantil Josep M. Madorell i Munté va culminar aquest passat diumenge amb el lliurament de premis a la planta baixa de l’edifici El Moli, dins el marc de la Fira de la Candelera d’enguany.

Els participants, molinencs i molinenques d’entre 4 i 12 anys, van ser alumnes de les escoles Castell Ciuró, El Palau, La Sínia i El Manyanet Molins de Rei. I la temàtica del concurs s’ha basat en la pregunta “Com t’imagines la Fira del futur?”.

Tots els premiats s’han endut material escolar

Pel que fa als guardonats; a la categoria d’edats compreses entre els 4 i els 5 anys, la primera premiada era Lidia Lamaña Ortí. Ada Monje Rodríguez s’enduia la segona posició al pòdium, i la tercera guardonada era Aina Ferrer Arjona. A la categoria dels 6 als 8 anys, la primera plaça era per Maria Carbonell Ruiz, seguida de Martí Pagès Tresserra, i de Martina Llort Coronas en la tercera posició.

Finalment, a la categoria dels 9 als 12 anys, el primer premiat era Pau Carretero Ortuño, Júlia Buendia Costa era segona i Júlia Margalet Padilla, tercera. Els guardonats de les tres categories (1r, 2n i 3r premi) es van emportar material escolar per continuar explorant la seva destresa amb l’art del dibuix.

La regidora d’Infància i Famílies, Carme Madorell, assegurava que “aquest any, la imaginació dels nostres infants no ha tingut cap mena de límit; s’han dibuixat molts robots, marcians, drons, vehicles voladors i, fins i tot, mascaretes”. L’alcalde Xavi Paz, per la seva banda, destacava que “aquest concurs ens ajuda a connectar amb els més petits. Des de Molins de Rei donem suport a les seves capacitats i aspiracions, ells són el nostre present i futur”.

Recomanacions personalitzades