Mor un transportista al polígon de Les Llicorelles

Un transportista ha mort al polígon de Les Llicorelles, segons ha avançat Ràdio Molins de Rei. L’operari va patir una aturada cardiorespiratòria mentre el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) l’atenia després d’haver-li caigut un tub de grans dimensions als peus.

L’accident es produeix quan una de les naus ja és a punt d’operar // Irene Juárez

Un home de nacionalitat portuguesa va morir el 15 de desembre passat, ara fa dues setmanes, al polígon de Les Llicorelles després que un tub de grans dimensions que descarregava del seu camió li caigués als peus, segons ha avançat Ràdio Molins de Rei.

L’home va morir per una aturada cardiorespiratòria, que va patir mentre el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) l’atenia per curar-li les ferides. Fonts dels Mossos d’Esquadra, que es van desplaçar fins al lloc dels fets, han explicat a Viu Molins de Rei que per aquest motiu no es podria tipificar d’accident laboral. Tot i així, els fets ja s’han traslladat a Inspecció de Treball de la Generalitat. 

A banda del SEM i dels Mossos d’Esquadra, fins al lloc dels fets també s’hi van desplaçar agents de la Guàrdia Urbana.

Accident enmig d’unes obres cada vegada més enllestides

L’accident es produeix quan tot just la construcció del polígon de Les Llicorelles ha arribat a l’equador i una de les naus ja és a punt d’operar. De fet, la previsió és que el polígon –on s’hi ha d’instal·lar la multinacional danesa especialitzada en transport i logística DSV– estigui a ple rendiment d’aquí a un any.

Tot i així, en els últims mesos plataformes com Stop Llicorelles han criticat el projecte pels “greuges mediambientals” que, segons diuen, suposa per la zona, a tocar del Parc Natural de Collserola.

En canvi, l’empresa inversora Goodman Real Estate –propietària dels terrenys– i el govern municipal defensen les bonances del projecte per l’“ordenació” que suposarà a una “zona degradada” i pels llocs de feina que generarà.

Recomanacions personalitzades