Viu Molins de Rei sorteja un exemplar de la Fosbury amb un especial sobre el Club Samaranch

La revista de periodisme esportiu dedica un reportatge a l’antic club de Molins de Rei en una edició dedicada a l’esport durant el franquisme. Els socis de Viu Molins de Rei poden aconseguir un exemplar.

L’exemplar de la revista Fosbury que sorteja Viu Molins de Rei

La fàbrica Samaranch de Molins de Rei va tenir un club esportiu que va arribar a tenir onze seccions dedicades a esports diferents. La de bàsquet va competir a la División Nacional de l’època. Una de les visites més sonades va ser la del Real Madrid el 1961, que aquella temporada va aconseguir el subcampionat d’Europa.

Com una fàbrica es converteix en un referent esportiu d’aquesta magnitud? Aquesta és una de les preguntes que el periodista molinenc Roger Castillo respon en un extens reportatge de vuit pàgines publicat a la revista Fosbury, en la seva edició dedicada a l’esport i el franquisme.

Portada de la revista

Viu Molins de Rei sorteja, entre el seus socis, un exemplar d’aquesta revista. Per participar en el sorteig només s’ha de contestar aquest formulari.

Recomanacions personalitzades